Vastuvõtud

 Koostöös partneritega teostame kõik vajaliku ürituse korralduses.

Alustuseks on vajalik, et klient kirjeldaks korraldatava (soovitud) peo stiili ja iseloomu ning annaks infot ka toimumise koha kohta.

Seejärel pakume omapoolseid soovitusi, mis sobiks vastava ürituse parimaks õnnestumiseks.

Näiteks ruumide dekoreerimislahendused, heli- ja valgustehnika, esinejad, vajalik inventar, mööbel ja toitlustuse täislahendused.

Kooskõlas kliendiga jõuame parima ja kliendile soodsama lahenduseni, mille põhjal (järgi) teeme/esitame kliendile oma pakkumise.

Peoteenindusjuht,  Saskia Margus

 Näidispakkumine

Catering näidispakkumine; pidulik vastuvõtt.
• Suupisted vähisabaga 50tk.
• Suupisted kalamarjaga 50 tk.
• Forellisuupiste kurgil 50 tk.
• Spinatitortilla valgehallitusjuustuga 50 tk.
• Korvike pasteedi,toorjuustu ja pähkliga 50 tk.
• Röstbeefi-leivasuupiste 50 tk.
• Martsipankookide valik 50 tk.
• Veinipakkumine 16cl. 50 pokaali
Vastav menüü on koostatud püstijala vastuvõtuks, kelneritel vaagnalt pakkumisega.
Teeninduseks on vajalik kolm kelnerit. Palun kirjelda oma ürituse iseloomu – toimumise aega, kohta, planeeritavate inimeste arvu, toitude serveerimise stiili, teeninduse vajadust ning ürituse pikkust ja vastavalt ruumidele mööbli ja vahendite olemasolu. Vajadusel iseloomusta ka ruumide dekoreerimis, meelelahutus programmi ja seade koostamise vajadust.

 

Küsi hinnapakkumist

 

Palun kirjelda oma ürituse iseloomu – toimumise aega, kohta, planeeritavate inimeste arvu, toitude serveerimise stiili, teeninduse vajadust ning ürituse pikkust ja vastavalt ruumidele mööbli ja vahendite olemasolu. Vajadusel iseloomusta ka ruumide dekoreerimis, meelelahutus programmi ja seade koostamise vajadust.